Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta dvs de navigare. Prin continuarea navigarii, va dati acordul asupra utilizarii cookie-urilor.

LIVRARE, PLATA SI RETUR

1. Livrarea

Pachetele sunt expediate în 24/48 ore de la primirea comenzii și sunt expediate prin Curier Rapid cu urmărire awb și livrare la usa dvs. 

Costul transportului variaza în funcție de greutatea totală a pachetului. Costul și metoda transportului se stabilește intre cumpărător și vânzător.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate. In cazul in care un produs ajunge la dvs. deteriorat din cauza firmei de curierat, noi ne asumam si vom expedia un alt produs catre dvs. in cel mai scurt timp. Obligatia dvs. este de a ne informa imediat ce intrati in posesia bunului deteriorat.

Puteți ridica personal produsele din sediul magazinului.

2. Opțiuni de plată

- rambus la primirea coletului

- la ridicarea coletului din sediul nostru

3. Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 31 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

S.C. Varosi Impex S.R.L. denumita in continuare varosi.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Contravaloarea comenzii se va achita intr-un cont bancar furnizat de catre client.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit ). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Echipa varosi.ro face eforturi constante pentru ca toti clientii sa fie multumiti de produse!

Cererile de retur se fac la adresa de e-mail : varosi@yahoo.com