Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta dvs de navigare. Prin continuarea navigarii, va dati acordul asupra utilizarii cookie-urilor.

#

DESPRE VAROSI IMPEX


Varosi Impex este o societate comercială fondată în 1994 cu sediul în Frătăuții-Noi, judetul Suceava care activează în domeniul producției de mobilier din lemn masiv.

Pentru birou sau pentru intreaga ta casă, VAROSI IMPEX, firma producătoare de mobilă cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, iți pune la dispoziție o variată gamă de mobilier din Lemn, MDF sau PAL. Poți alege dintre modelele prezentate în showroom-ul nostru de mobilă, online sau poți achiziționa mobilă la comandă, creată special pentru a se potrivi perfect stilului tău.

Pentru birou sau pentru intreaga ta casă, Mobilă Ionatan, firma producătoare de mobilă cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, iți pune la dispoziție o variată gamă de mobilier din Lemn, MDF sau PAL. Poți alege dintre modelele prezentate în showroom-ul nostru de mobilă, online sau poți achiziționa mobilă la comandă, creată special pentru a se potrivi perfect stilului tău

Avand ca deziderat principal calitatea, oferim clientului cel mai bun raport pret/calitate. Indiferent de modelul sau valoarea mobilei comandate, toti clientii sunt la fel de importanti pentru noi. Oferim de asemenea o gamă lardă de servicii, pentru a sustine seriozitatea si eficienta de care pot beneficia clientii nostrii.